SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eslövs Handbollsförening
Handboll
P13 (F-09)
Vad kul att du är nyfiken på att testa handboll!

Eslövs HF, P13, är ett gäng på ca 25-tal killar. Många har funnits med sedan starten, men också några ganska nya. Vi har sedan starten vuxit med några spelare för varje år som gått, och det vill vi gärna fortsätta med. Är du sugen att prova på, så är du varmt välkommen!

 

Träningstider

Vi tränar måndagar kl 18.30 - 20.00, och fredagar kl 16.00 - 17.45. Bägge tillfällena i Eslövshallen B. För att ha koll på eventuella ändringar, se vår kalender.

På måndagar startar träningen med en halvtimma utomhus. Fokus på löp- och rörlighetsträning. Kläder efter väder.

På fredagsträningen är vi inomhus hela passet, men 20-30 minuter fys har vi varje fredag, utöver handbollsträningen.

Vi har även en halltid på lördagar, 08.30-10.00. Det passet kommer att ha olika teman, och är frivilligt. Vill man utveckla någon del av sitt spel, eller träna extra på en viss position så har man chansen till det där. 

 

Hur gör jag första gången?

Ta en titt i kalendern så att inga ändringar är gjorda i tid eller plats. Sen är det bara att dyka upp! Ta tag i en av tränarna när du kommer dit - du kommer att vara mycket välkommen!

Vill du gärna prata med någon av tränarna innan, så går det såklart också bra. Du hittar kontaktinformation här.

 

Vad ska jag ha med mig?

Gympaskor, shorts, t-shirt och en vattenflaska kommer du långt med. Skulle vi ha uteträning så är det kläder efter väder som gäller. Vi har låneboll till de första träningarna, men när du bestämt dig för att fortsätta så är det egen boll som gäller. Vi spelar med storlek 1.

 

Vad gör jag när jag bestämt mig för att fortsätta?

Du kan träna några gånger innan du bestämmer dig för om du vill fortsätta, men matcher spelar man först när man registrerat sig, och betalt in medlemsavgiften.

När man väl bestämt sig för att fortsätta så registrerar man sig här på hemsidan, och efter ett tag så kommer ett inbetalningskort för medlemsskap, per automatik.

Matchkläder får du av klubben (matchtröja + shorts).

Vill man beställa klubbkläder så gör man det via Intersports klubbshop.

 
Våra sponsorer !