SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eslövs Handbollsförening
Handboll
A-laget
Ny huvudtränare för A-laget
2023-04-21 12:22
Huvudtränare Richard Jönsson

Vi hälsar Richard Jönsson hjärtligt välkommen till Eslövs HF som ny huvudtränare i A-laget säsongen 23/24!
Richard bor i Furulund tillsammans med sin familj och jobbar till vardags som handbollsinstruktör på Carl Engströms Gymnasiet. Richard har en gedigen handbolls kunskap som han byggt på sig genom åren både som spelare och tränare i olika klubbar, senast i Lödde Vikings. Vi ser fram emot att fortsätta utveckla vårt herrlag tillsammans med Richard och den nya tränarkonstellationen den kommande säsongen.

Richards ord om Eslövs HF:
När frågan kom om att träna Eslövs HFs herrlag vad det inte svårt att tacka ja. Ett starkt, fysiskt och välspelande lag med många unga lovande spelare. I tillägg så har laget stort intresse utifrån och en fantastisk hemmapublik. Detta i kombination med utmaningen att som nykomling ta sig an div 1 södra nästa säsong, gjorde betänketiden ännu kortare. Snart drar vi igång försäsongen och vi kommer att vara väl förberedda på det som väntar oss i höst. Vi ses i hallen!

Henrik Hurtig:
Vi är också otroligt glada att vår nuvarande huvudtränare Henrik Hurtig fortsätter som spelande assisterande tränare till Richard under nästa säsong. Henrik har ett enormt stort hjärta för klubben och är en otroligt viktig del i vår fortsatta satsning i div 1. Sedan Henrik kom hem från OV Helsingborg så har han utvecklat laget och tagit oss från div 3 till div 1.

Daniel Hurtig och Tim Davidsson:
Daniel och Tim fortsätter också som ledare i vårt herrlag till nästa säsong. Dessa två herrar ser till att allt runt laget fungerar och att killarna mår bra samt har vad de behöver för att kunna prestera på match och träning.

Rasmus Björkqvist:
Rasmus har varit i klubben under många år både som spelare och tränare och har EHF som klubben i sitt hjärta. Rasmus klev in som assisterande tränare till Henrik säsongen 2019/2020 och har bidragit till fantastiskt mycket på och utanför plan samt är en stor bidragande faktor i resan från div 3 till div 1. Tyvärr kommer inte Rasmus fortsätta som assisterande tränare i herrlaget, men har blivit erbjuden att stanna kvar i andra uppdrag inom föreningen. EHF vill rikta ett stort tack för dina insatser så här långt!💚

Läs mer:
Klart nu: Richard Jönsson tar över som huvudtränare i Eslövs HF – Skånska Dagbladet (skd.se)


Nyhetsarkiv
Hugo till EHF!2023-04-28 20:07
Jesper vänder hem!2023-04-25 15:25
Vi är tillbaka!2023-04-21 12:15
 
Våra sponsorer !