SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eslövs Handbollsförening
Handboll
A-laget
Bli medlem i Eslövs Handbollsförening
Bli medlem
 
A-lagets planerade träningsmatcher
2023-08-01 13:29

Försäsongen och uppladdningen inför återkomsten till division 1 bjuder på ett gäng träningsmatcher.
De flesta på hemmaplan, kom till hallen och stötta oss!

#detgrönahjärtat

Patrik förstärker högerkanten!
2023-05-05 12:29
Kantspringare Patrik Olausson

Vi är glada att kunna presentera det tredje nyförvärvet till kommande säsong. Vi hälsar Patrik Olausson hjärtligt välkommen till Eslövs HF. Patrik och klubben har hittat en lösning som passar oss båda förträffligt. Patrik kommer under hösten skriva klart sin avhandling till doktor i Nanoteknik vid LTH, och kommer vid årsskiftet 23/24 flytta till Stockholm. Som en del av er känner till så är Alex Fridälv skadad och kommer komma tillbaka någon gång under hösten beroende på hur hans rehabilitering går. Skulle det gå fortare än vad prognosen från början sa, så har vi ett starkt vänsterhänt gäng på H6 genom Jakob Berglund, Patrik och Alex Fridälv fram till jul. Patrik kommer att bidra med ett lugn, snabba kontringar och erfarenhet från många säsonger i div 1.

 

Hur känns det att vara en del av Eslövs HF kommande säsong?

Det känns jättebra! Jag ser fram emot kommande säsong och hoppas kunna hjälpa Eslöv som nykomlingar i division 1 södra.

 

Vilka är dina personliga och lagmässiga förväntningar i och runt laget kommande säsong i div1?

Det är ett alltid tufft som nykomlingar, men jag tycker att vi har en stabil trupp, och ska definitivt kunna klara oss kvar om alla får vara friska och skadefria.

 

Vilka styrkor kommer du att bidraga med på och utanför plan?

Jag kommer bidra med lugn och rutin från flera säsonger i division 1. Min största styrka är nog avslutningsprocenten från högerkanten.

 

Vad var det som gjorde att ditt val föll på Eslövs HF?

I Eslöv får jag en utmärkt helhetslösning, både privat och handbollsmässigt. Dessutom finns det en del bekanta ansikten i laget som det ska bli kul att återförenas med.

 

Vilket är ditt största handbollsminne i din karriär?

Svår fråga! Matcherna jag fick möjlighet att spela i elitserien väger såklart tungt, men min första säsong i Vinslöv är kanske den roligaste. Vi nådde inte hela vägen den gången utan fick se oss besegrade i kvalet mot Tyresö, men det var en riktigt rolig säsong. Sen är det väldigt speciellt att bli seriesegrare, vilket har hänt två gånger i min karriär. Vi vann division 1 med Vinslöv, och några år senare fick jag vara med och vinna division 2 med Lågan.

 

Välkommen till EHF, Patrik! 💚

 

Läs mer: Eslövs HF värvar högersexa från konkurrenten IK Lågan – Skånska Dagbladet (skd.se)

Hugo till EHF!
2023-04-28 20:07
Linjespringare Hugo Andersson

Vi är otroligt glada att kunna knyta 19 åriga M6:an Hugo Andersson från Ystads IF till Eslövs HF kommande säsong.
Hugo är en go och glad person som kommer passa perfekt in i vårt lagbygge, han bidrar med mycket positiv energi både på och utanför plan.
Han är en stor och stark kille på 194cm och 100kg tung, vilket kommer bidra till ett stabilt försvarsspel i mittblocket samt röra runt i motståndarnas försvar i vårt anfallsspel.
Med sin erfarenhet från div 1 och Ystads IFs fina ungdoms utbildning, kommer Hugo att vara ett starkt tillskott till vårt lag.
Hugo känner många av killarna i vårt lag som är födda 2003.

Hur känns det att vara en del av Eslövs HF kommande säsong?
Det känns fantastiskt och jag ser oerhört mycket fram emot att vara en del av Eslövs HF säsongen 23/24.

 

Vilka är dina personliga och lagmässiga förväntningar i och runt laget kommande säsong i div1?

Jag hoppas på att utveckla mig själv mycket som spelare. Och att laget etablerar sig bra i div 1.

Vilka styrkor kommer du att bidraga med på och utanför plan?
Jag hoppas kunna bidra mycket med positiv energi både på och utanför planen. Jag spelar med mycket hjärta och försöker alltid göra allt jag kan för laget.


Vad var det som gjorde att ditt val föll på Eslövs HF?
Jag valde Eslövs HF för att de verkar vara ett bra gäng med mycket sammanhållning både på och utanför planen.

Vilket är ditt största handbollsminne i din karriär?
Mitt största handbollsminne var när vi spelade USM steg 5 med YIFs juniorlag. Själv var jag korsbandsskadad och kunde inte spela. Men det var en häftig upplevelse att vara med om.

Vi hälsar Hugo hjärtligt välkommen till Eslövs HF💚

Läs mer:
Eslövs HF värvar tung mittsexa från Ystads IF – Skånska Dagbladet (skd.se)

Jesper vänder hem!
2023-04-25 15:25
Hemvändande burväktare Jesper Andersson

Här kommer nästa säsongs första nyförvärv. Efter att Michael Wulff valt att trappa ner handbollen och satsa mer på familjen, har vi letat målvakter till kommande säsong. Vi är otroligt glada att vi får hem vår Eslövs fostrade målvakt Jesper Andersson.

 

Hur känns det att vara en del av Eslövs HF kommande säsong?

Jag tycker det är fantastiskt roligt att vara tillbaka i min moderklubb Eslöv igen. Jag är oerhört taggad inför kommande säsong.

 

Vilka är dina personliga och lagmässiga förväntningar i och runt laget kommande säsong i div 1?

Mina förväntningar är att vi ska fortsätta spela som ett lag, som jag såg Eslöv gjorde förra säsongen. Förväntningarna på mig själv är få utveckla både min fysik och målvaktsspel.

 

Vilka styrkor kommer du att bidra med på och utanför plan?

Förhoppningsvis hoppas jag kunna bidraga med mitt lugn utanför plan. På plan hoppas jag kunna bidraga med räddningar och energi.

 

Vad var det som gjorde att ditt val föll på Eslövs HF?

Det är ett gott gäng med bra lagkänsla. Eslöv spelar med mycket vilja och energi som jag gillar. Men den största anledningen till att det föll på Eslöv är att det är min moderklubb. Det är här min karriär började och därför är det extra roligt att vara tillbaka.

 

Vilket är ditt största handbollsminne i din karriär?

Jag har många handbollsminnen men Partille Cup med Eslövs -98:or är nog det minnet som ligger mig närmst hjärtat. Att få följa med det fantastiska gänget och spela en oerhört rolig turnering.

 

Välkommen hem Jeppe!💚

 

Läs mer:
Han ersätter Wulf i Eslövs HF: ”Lugn och trygg målvakt” – Skånska Dagbladet (skd.se)

Ny huvudtränare för A-laget
2023-04-21 12:22
Huvudtränare Richard Jönsson

Vi hälsar Richard Jönsson hjärtligt välkommen till Eslövs HF som ny huvudtränare i A-laget säsongen 23/24!
Richard bor i Furulund tillsammans med sin familj och jobbar till vardags som handbollsinstruktör på Carl Engströms Gymnasiet. Richard har en gedigen handbolls kunskap som han byggt på sig genom åren både som spelare och tränare i olika klubbar, senast i Lödde Vikings. Vi ser fram emot att fortsätta utveckla vårt herrlag tillsammans med Richard och den nya tränarkonstellationen den kommande säsongen.

Richards ord om Eslövs HF:
När frågan kom om att träna Eslövs HFs herrlag vad det inte svårt att tacka ja. Ett starkt, fysiskt och välspelande lag med många unga lovande spelare. I tillägg så har laget stort intresse utifrån och en fantastisk hemmapublik. Detta i kombination med utmaningen att som nykomling ta sig an div 1 södra nästa säsong, gjorde betänketiden ännu kortare. Snart drar vi igång försäsongen och vi kommer att vara väl förberedda på det som väntar oss i höst. Vi ses i hallen!

Henrik Hurtig:
Vi är också otroligt glada att vår nuvarande huvudtränare Henrik Hurtig fortsätter som spelande assisterande tränare till Richard under nästa säsong. Henrik har ett enormt stort hjärta för klubben och är en otroligt viktig del i vår fortsatta satsning i div 1. Sedan Henrik kom hem från OV Helsingborg så har han utvecklat laget och tagit oss från div 3 till div 1.

Daniel Hurtig och Tim Davidsson:
Daniel och Tim fortsätter också som ledare i vårt herrlag till nästa säsong. Dessa två herrar ser till att allt runt laget fungerar och att killarna mår bra samt har vad de behöver för att kunna prestera på match och träning.

Rasmus Björkqvist:
Rasmus har varit i klubben under många år både som spelare och tränare och har EHF som klubben i sitt hjärta. Rasmus klev in som assisterande tränare till Henrik säsongen 2019/2020 och har bidragit till fantastiskt mycket på och utanför plan samt är en stor bidragande faktor i resan från div 3 till div 1. Tyvärr kommer inte Rasmus fortsätta som assisterande tränare i herrlaget, men har blivit erbjuden att stanna kvar i andra uppdrag inom föreningen. EHF vill rikta ett stort tack för dina insatser så här långt!💚

Läs mer:
Klart nu: Richard Jönsson tar över som huvudtränare i Eslövs HF – Skånska Dagbladet (skd.se)

Bli medlem
Spelade matcher
Lör 6/4 14:00
28 - 21
Fre 29/3 15:00
35 - 36
Tis 19/3 19:00
25 - 25
Lör 9/3 16:00
30 - 26
Lör 2/3 14:00
33 - 33
Lör 24/2 15:00
31 - 28
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer !