SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eslövs Handbollsförening
Handboll
P12 (f-11)
Bli medlem i Eslövs Handbollsförening
Bli medlem
 
Tack för denna säsongen
2022-07-22 23:19

Med två fantastiska dagar i  Åhus avslutar vi denna säsongen.  Vi fick tufft motstånd och långa dagar, där killarna visade en imponerade förmåga att ladda om till nästa match. Killarna har verkligen tagit stora kliv framåt som handbollsspelare och dom har framförallt blivit ett lag med fin sammanhållning.  Det är ett härligt gäng vi har!

 

Vi ledare vill även passa på att tacka er föräldrar som hjälper till och supportar och ser att vi alla behövs för att skapa ett hållbart lag för våra killar, tack!

 

Nu tar vi välbehövlig sommarledighet och ses för en ny säsong till hösten. Vi skickar ut information när det närmar sig om när och var.

 

Bästa Hälsningar

Jessica, Gina, Mats, Richard & Tina

 

Ny hemsida och app + Info om Vikingaspelen
2021-09-05 20:19

Hej,

 

Nu är nya hemsidan och appen live för alla att använda.

 

Länken till nya hemsidan är eslovshf.se, välj Pojkar P10 (F-11) för att komma till lagets egen sida. Här hittar ni nyheter, kalender mm.

 

Ny appen heter sportadmin. Det finns appar för både ledare och medlemmar för att snabbt ha en överblick av aktuella saker.
Ledarappen
Medlemsappen

 

Medlemmar kan logga in på hemsidan genom att klicka på ”Logga in som Medlem/Målsman”. Fyll därefter i din mailadress så får du en engångskod skickad till dig.

 

Har ni frågor eller glömt vilken e-postadress ni har kopplat så skicka e-post till sportadmin@eslovshf.se.

 

Vid Vikingaspelen kommer vi att ha två lag som spelar i två olika hallar. Vilken hall ni ska till kommer att framgå av kallelsen som skickas ut inom kort.

 

Tyvärr finns det fortfarande restriktioner pga corona. Det betyder ingen publik och ingen kiosk så föräldrar får tyvärr inte följa med än. Det är viktigt att ni ser till att pojkarna har ordentligt med mat och dricka för dagen med sig så att de orkar alla matcherna.

 

Med vänliga hälsningar,

Ledarna

Bli medlem
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer !