SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eslövs Handbollsförening
Handboll
P6 Bollskola (F-17)
Vad kul att du är nyfiken på att testa handboll!

Bollskolan består av ca 40 glada, rörelsesugna, killar och tjejer som träffas en gång/vecka. Med fokus på att ha roligt blandar vi lekar, bollövningar, koordination och hinderbanor. 


Är du sugen att prova på, så är du varmt välkommen!

 

Träningstider

Vi tränar söndagar kl 09.00 - 10.00 i Eslövshallen B. För att ha koll på eventuella ändringar, se vår kalender.

 

Hur gör jag första gången?

Ta en titt i kalendern så att inga ändringar är gjorda i tid eller plats. Sen är det bara att dyka upp! Ta tag i en av tränarna när du kommer dit - du kommer att vara mycket välkommen!

Vill du gärna prata med någon av tränarna innan, så går det såklart också bra. Du hittar kontaktinformation här.

 

Vad ska jag ha med mig?

Gympaskor, shorts, t-shirt och en vattenflaska kommer du långt med. Vi har låneboll till de första träningarna, men när du bestämt dig för att fortsätta så är det bra om man har med egen boll. Vi spelar med storlek mini.

 

Vad gör jag när jag bestämt mig för att fortsätta?

Du kan träna några gånger innan du bestämmer dig för om du vill fortsätta, men först när man registrerat sig så får man all information skickat till sig per automatik. Så skriv in er på hemsidan så fort som möjligt.

När man väl bestämt sig för att fortsätta så registrerar man sig här på hemsidan, och efter ett tag så kommer ett inbetalningskort för medlemsskap.

När det blir aktuellt med matchspel så får man matchkläder får du av klubben (matchtröja + shorts).

Vill man beställa klubbkläder så gör man det via Intersports klubbshop.

 

Om jag börjar mitt i säsongen?

Om man ansluter när mer än halva säsongen har gått, så betalar man halv träningsavgift. 
Systemet kommer att skicka ut en faktura (full avgift) per automatik, när du registrerar dig. Den kommer att ha en betalningsfrist på 21 dagar. Vänta med att betala fakturan, så att klubben hinner justera beloppet. Det måste ändras manuellt. 

 
Våra sponsorer !