SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Eslövs Handbollsförening
Handboll
P13 (F-09)
Tematräningar

Vi har inför säsongen lagt till ett tredje pass, som kommer att hållas på lördagsmorgnar, 08.30-10.00, i Eslövshallen A. På passet kommer det att fokuseras på individuell teknik, och det kommer att hållas i tillräckligt lågt tempo för att ändå klara av att spela en eventuell match efteråt.

 

Med jämna mellanrum, och då träningen varken krockar med fotbolls eller handbollsmatch, så kommer vi att slänga in en minihandbollsturnering - bring a friend. Det blir då handboll under leksamma former, och det är fritt fram att ta med kompisar. Det kvittar om de spelar i ett annat lag (de behöver såklart fråga sina tränare om lov isf), har spelat tidigare eller aldrig har spelat handboll...

 

Målsättningen är också att det ska bjudas in gästtränare, för att inspirera killarna med nya röster. Se längst ned på sidan vilka som redan tackat ja.

 

Passen kommer att vara helt frivilliga, och det kan komma att bjudas in spelare från närliggande åldersgrupper, eller andra lag. 

 

Kommunen ligger några månader fram i sin planering, så pass kan flyttas pga utbokning ur hallen. Listan kommer därför att uppdateras kontinuerligt med nya teman och instruktörer...

Säsongen 2022/23
  Position/er Instruktör/er Tema
Augusti      
27 MV Juvall Jungman Intro Målvaktsträning. Halva passet teori.
September      
3 MV Juvall Jungman Målvaktsträning, distansskott
Oktober      
8 Alla Simon Bengtsson Målvaktsträning, skott
15 Alla Henrik Hurtig Skotteknik
29 9m/Y6 Michal & Marcela Jablonski Skotteknik/kantteknik
November      
5 Alla Emma Hansson Kantteknik 
12 MV Juvall Jungman Målvaktsträning, kantskott
26 Alla Carro Hansson M6/Försvarsspel
December      
3 Alla Therese Bengtsson Samarbete MV/försvar
10 MV Juvall Jungman Målvaktsträning
17 Alla Minihandbollsturnering Bring a friend!
Januari      
14 Alla Minihandbollsturnering Bring a friend!
28 MV Juvall Jungman Målvaktsträning
Februari      
18      
25 (09:00)      
Mars      
4      
11      
18      

 

De olika teman kan komma att ändras och byta plats. Och pass kan utgå. Vi kommer att vara beroende av både instruktörernas tillgänglighet, som hallens. Håll koll i kalendern, som alltid kommer att vara uppdaterad.

Följande har tackat ja till att hålla morgonpass:

 

Carro Hansson

 

 

Linjespel

 

 

Tuff linjespelare, som gjort många år i elitserien med olika klubbar. Hon har även hunnit med proffsspel i Danmark och att vinna SM-guld med Eslöv.

 

Emil Jungman

 

Målvakter

 

Nyligen flyttat hem efter 16 års proffsspel i Norge och Danmark. Emil har spelat både Champions league och Europacuper. 

 

Emma Hansson

 

 

Kantteknik

 

 

Emma har varit Eslövs IK trogen hela sin karriär, och vann två SM-guld med dem. Hon har spelat med A-landslaget, och var något så ovanligt som en V6 med bra försvarsspel.

 

Henrik Hurtig

 

 

Niometer

 

 

Henrik är spelande tränare i EHFs A-lag. Han har efter ett antal års elitspel i O/V Helsingborg kommit tillbaks till moderklubben, och har varit A-lagstränare sedan dess. Han spelar som nia.

 

Juvall Jungman

 

Målvakter

 

Har spelat handboll i Sverige, Norge och Tyskland, och varit målvaktstränare i olika elitklubbar. 

 

Marcela Jablonski

 

 

Kantteknik

 

 

Har som V6 spelat med Polska A-landslaget, och tagit silver i polska ligan. I Sverige har hon representerat H65 och Lugi. 

 

Michal Jablonski

 

Niometer

 

Jabol var en hårt skjutande vänsternia som spelat i polska elitserien och representerat deras U-landslag. 

 

Simon Bengtsson

 

 

Målvakter

 

 

Simon är fortfarande aktiv som målvakt. Han är fostrad i EHF, men har de senaste åren spelat i högre divisioner. Senast allsvenskt spel med Vinslöv.

 

Therese Jungman

 

 

Målvakter

 

 

Therese har många års elitspel bakom sig, i Sverige, utomlands och med landslag. Har spelat Champions laeague, OS, vunnit SM-guld och tyska cupen. Har också varit målvaktstränare i elitserien.

 
Våra sponsorer !